Het laten bouwen en verbouwen van uw eigen huis is een bijzondere gebeurtenis. Daarom kunnen zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn voor u volkomen nieuw zijn. In de praktijk blijkt dat steeds weer. Een klant die ik vertelde dat ze zelf de plek van de stopcontacten kan bepalen, reageerde daar verbaasd op. "Ik zou eerlijk gezegd niet weten waar die dingen moeten komen." Dat begrijpen we heel goed.

Gelukkig wist ze na een uitgebreid gesprek precies wat ze waar wilde hebben. En vooral waarom. Met welk woondoel. Er openbaarden zich voor haar ongekende mogelijkheden.

Een huis moet helemaal van en voor de bewoners zijn. En niet andersom. Woongenot. Leefplezier. Voor Wiggers Bouw beslist geen loze kreten.

Persoonlijk ben ik trots op het vertrouwen dat steeds meer klanten in ons stellen. Tot aan de laatste steen willen wij dit vertrouwen vanuit onze betrokkenheid waarmaken. Met een eerlijke en transparante aanpak. U weet steeds waar u aan toe bent. Want alle afspraken, ook over de prijs, staan keurig op papier. De prijs tijdens de bouw ligt vast. Afspraak is afspraak. Daar kunt u mij altijd op aanspreken. Want, zoals verderop op deze site staat; uw huis is ook ons visitekaartje. En als wij willen wij u ook vaker van dienst mogen zijn.

Remco Wiggers.